Plavby lodí a zkušenosti klientů

Vložit recenzi

Podělte se s ostatními zákazníky o své zážitky a pomozte tak ostatním v rozhodování. Celkem zde naleznete 131 příspěvků.

< 1 2
1 / 9
4 5 >

Lirica 18.2. - 29.2.2020

Ing. Jiří Liška, 01.04.2020

Lirica 18.2. - 29.2.2020 SAE, Katar, Bahrain, Omán, SAE Oprava mé recenze k uvedené plavbě uveřejněné dne 25.3.2020. Hluboce se omlouvám jak majiteli, tak celé CK J&M Cruise za některé nepravdivé informace, které jsem uvedl ve své recenzi dne 25.3.2020. Týkají se informace o platbě při přechodu hranic mezi státy v rámci SAE a dále platby za víza v některých destinacích. Tyto informace neposkytla cestovka J&M Cruise, ale jiná, konkurenční cestovka. Dodávám ještě jednu informaci ohledně cen taxi mezi Sharajh - Dubai a zpět. Při cestě Sharajh - Dubai jsme platili v přepočtu 44,5 USD, ale při zpáteční cestě Dubai - Sharajh 68,3 USD. Taxikářem nám bylo vysvětleno, že taxi z Dubai (dubajské) jsou dražší (jsou barevně odlišné), proto je výhodnější i při zpáteční cestě použít bílooranžové SHARJAH TAXI - viz přiložené foto. Vlastní plavba, pobyt na lodi i možnost poznání několika měst v oblasti bylo bez problémů a splnilo naše očekávání. Bohužel informace podané cestovkou byly v mnoha případech zavádějící a nepravdivé, ale v konečné fázi ve prospěch cestujících. Let s Air Arabia byl bez jakéhokoliv občerstvení, byť jsme byli informování, že během letu je občerstvení nejméně dvakrát. Neplatili jsme ani za přechod hranic v rámci SAE, byť jste přistáli a odlétali z letiště Sharjah (asi 45 km od Dubaje). Taktéž nebylo nutné platit za víza v některých destinacích, jak bylo uvedeno v instrukcích. Celkově spojenost a výhodná cena.

MSC Divina - plavba Karibikem leden 2020

Marie Baranová, 26.03.2020

V lednu 2020 jsme absolvovali s manželem plavbu Karibikem a můžeme vřele doporučit!Jakub a Míša jsou profesionálové - pomohou vám se vším od komunikace na letišti po překlad jídelníčků na lodi. Mnohdy jsme je opravdu obdivovali za jejich trpělivost s klienty,kteří by bez jejich pomoci byli úplně bezradní.V Miami skvělé ubytování v hotelu Kent blízko pláže,veškeré přesuny z/na letiště,loď bez problémů.Loď MSC Divina nádherná,čistá,plná vždy ochotného a milého personálu.Parádní zajištěné výlety,sami bychom se po své ose na taková místa zřejmě nedostali. Kvůli nepřízni počasí nám změnil kapitán na poslední chvíli přístav na Jamajce a Jakub s Míšou nám ihned přes noc zařídili nový program.Zkrátka úžasná kombinace odpočinku na luxusní lodi,skvělého jídla,poznání překrásných míst a koupání v azurovém moři,doporučujeme!!!

MSC Divina Curacao a Aruba

Lucie Šemberová, 18.03.2020

Zajištění panem Quaiserem proběhlo rychle a bez problémů stejně jako vloni. Ostatně proto jsme plavbu zařizovali opět přes něj. Perfektní a rychlá domluva na všem. Samotná plavba byla těsně před větším rozšířením viru v Evropě. Před nástupem na loď jsme byli kontrolování infra kamerou a zdravotníky, takže chválím tato opatření. Kajuta s balkónem byla naprosto skvělá. Jídlo, ubytování, vše bylo výborné. Jen změna itineráře nás bohužel nemile zaskočila. Samozřejmě má na ní společnost v průběhu plavby nárok. Změna byla jedna pozitivní - místo Jamajky jsme jeli na Cozumel, což bylo fajn (Cozumel z mého pohledu má mnohem víc co nabídnout než oblast Ochos Rios na Jamajce). Druhá změna už pozitivní moc nebyla, prý kvůli počasí jsme nemohli zakotvit na soukromém ostrově Ocean Cay. Plavba byla celkově super, jako vždy - tentokrát jsme se vyhnuli i frontám při naloďování a vyloďování:-)

Divina-Miami,Curacao,Aruba,Kajmany,Mexiko

Lada Stehlíková, 15.03.2020

Před necelým týdnem jsme se vrátili z plavby (asi jedné z posledních, kvůli nynějšímu stavu) po Karibiku. I když s námi nebyli naši oblíbení průvodci Jakub a Míša, tak jsme si dovolenou užili na maximum. Vyplouvalo se z Miami lodí Divina a dalšími zastávkami měly být Curacao, Aruba, Jamajka, Kajmany a MSC Marine Reserve. Bohužel zastávka na Jamajce byla zrušena a místo ní jsme měli zastávku v Mexiku na ostrově Cozumel. Před nástupem na loď jsme byli ubytováni dvě noci v úžasném hotelu KENT, který nám zprostředkoval Jakub. Všechny destinace byly krásné a užili jsem si vždy aspoň kousek ostrova i pláže, které jsou nádherné a jedinečné. Chtěli bychom touto cestou poděkovat Jakubovi za zprostředkování krásné dovolené. Dáša, Dana, Ila, Rena, Ola, Fana, Lada a Tom

Dovolena Kuba a Dubaj

Karel Dolejší, 13.03.2020

Dobry den, rad bych zde take zanechal stopu a sve zkusenosti s plavbami od J&M Cruise. Byl jsem na Kube a v Dubaji a musim rict, ze obe dovolene jsem si naramne uzil. Hlavni pochvala patri Jakubovi a Mise, kteri se o vsechny dobrodruhy vyborne starali. Na cokoliv se zeptate, to Vam reknou nebo zjisti. Pripadne aktivne pomohou s vyresenim problemu. Nez Vas kamkoliv vezmou, jedou na misto dopredu, zjistuji si informace a pripravuji plan, aby kazdy na dovolene poznal mistni kulturu a zaroven mel krasne vzpominky. Kuba i Dubaj byli skvele naplanovane a urcite vrele doporucuji tyto plavby. Jeste jednou dekuji Mise a Jakubovi a tesim se na dalsi spolecnou vypravu. Diky, Karel

únorová plavba po Karibiku

Petr Shybal, 09.03.2020

Dobrý den mořeplavci. Na tak obrovské lodi "MSC DIVINA" jsem byl poprvé, ale pokud chcete zažít něco nového, tak vřele doporučuji. Navštívíte několik zemí a na lodi pracují samí odborníci. Budou se o vás starat "jak o vlastního" a všude se setkáte s profesionálním jednáním. Z programu se dá vybrat pro každého něco, od malých dětí až po dospělé toužící po kultuře či po tanci. Stejné je to i výběrem jídla, které je k dostání téměř bez přestání. Problém, který doporučuji řešit předem, je možnost používání mobillu, mobilního signálu a wifi. V opačném případě doporučuji pro ty, kteří nevládnou anglickým jazykem, přibalit o ruční slovníček :-)

DUBAJ ATD.

Zdeněk Holubek, 22.02.2020

ZÁJEZD BYL OPAKOVANĚ VELMI DOBŘE ORGANIZOVÁN.AŤ SE JEDNÁ O OKRUŽNÍ JÍZDU PO DUBAJI,NÁVŠTĚVU ABU DHABÍ,1 DEN NA PLÁŽI,KAM JSME BYLI DOPRAVENI POMOCÍ ZÁCHRANÝCH ČLUNŮ/ALESPOŇ JSME SI VYZKOUŠELI,JAK TO VYPADÁ PŘI ZTROSKOTÁNÍ/TAK PO PLAVBU NA STARÉ LODI S OBSLUHOU,KDE I SLIBOVANÝ "PŘÁTELSKÝ"DELFÍN PLAVAL CELOU DOBU S NÁMI.A NE JEDEN.ZKRÁTKA SAMÁ POZITIVA A JISTOTY.PŘÍŠTĚ JEDEME ZASE HOLUBKOVI

Plavba lodí Jižní Karibik s MSC Precioza

Mariana Jarolímová, 21.02.2020

Před pár dny jsme se vrátili z krásné plavby po severních ostrovech Malých Antil. Můžu jen doporučit pro rodiny s dětmi. Co se týče MSC, nic nás nezklamalo a ani nepřekvapilo. Nebyla to naše první plavba. Cítili jsme se na lodi příjemně hlavně díky vysokému standardu služeb a příjemné posádce. Velkým plusem je pokud se člověk domluví několika jazyky, pak se na lodi cítí jako doma. Chtěli bychom touto cestou poděkovat i CK J&M Cruise za jejich profesionální péči a budeme se těšit na další plavbu. Jarolímovi

plavba Západní Karibik s MSC Divina

David Frank, 10.02.2020

V polovině ledna jsme se vydali na další plavbu. Pro naši dovolenou jsme si opět vybrali cestovní kancelář J&M Cruise. Naše společná cesta vedla už poněkolikáté do Miami, kde jsme strávili 3 úžasné dny. Opět jsme plně využili skvělé polohy našeho hotelu Kent, který leží v samotném středu Miami Beach. Např. zajít si na snídani nebo večeři na samotnou Ocean Drive prostě patří k nezapomenutelným zážitkům. Poté jsme se přesunuli do přístavu a nalodili se na naši srdcovou loď Divinu. Jelikož jsme na ní absolvovali třetí plavbu, tak už jsme neměli žádné problémy s orientací a mohli jsme si plavbu užívat naplno. 11 dní na této krásné lodi uteklo jako voda. Během plavby jsme navštívili některé nové země, které nás svojí krásou a srdečností místních obyvatel opět jen utvrdili, že oblast Karibiku je pro nás jedno z nejoblíbenějších míst na světě. K pohodové plavbě opět svojí velkou měrou přispěli i Jakub s Míšou, kteří se o nás perfektně starali od setkání na letišti až po úspěšný návrat zpět do Prahy. Za to jim patří naše velké poděkování. Už nyní víme, že pro naši další plavbu si rozhodně vybereme jedině tuto skvělou CK. David a Jana Frankovi

Plavba z Miami Karibikem do Střední Ameriky

Pavlína Rožnovská, 03.02.2020

Právě jsme se vrátili z této krásné plavby. Již počtvrté jsme zvolili CK J&M Cruise a opět to byla ta nejlepší volba. Organizace celého zájezdu byla jako vždy na jedničku s hvězdičkou: perfektní ubytování na Miami Beach, zajištění dopravy i veškerých transferů, samotná plavba i výlety v navštívených destinacích, Jakub s Míšou vždy milí a ochotní. Už ani nevím, co dodat, protože jsme z minulých let zvyklí na tak vysoký standard služeb této CK i plavební společnosti MSC, takže už nás nemohlo nic překvapit a zkrátka jsme si díky Vám krásně užili celou další dovolenou :-) Děkujeme, Pavlína & Tomáš

Karibik z Miami

Vladislav Mlejnek, 03.02.2020

Právě jsme se vrátili z plavby Karibikem a nezbývá nám, než opět poděkovat Jakubovi s Míšou za skvěle organizačně připravenou a zvládnutou plavbu plnou úžasných zážitků. Vzhledem k tomu, že to byla již naše několikátá plavba s nimi, můžeme tuto ck jen a pouze doporučit. Ještě jednou díky Mlejnkovi

PLAVBA LODÍ MSC DIVINA KARIBIKEM

Jaroslav Nygrýn, 03.02.2020

Naše další plavba od CK J&M Cruise proběhla díky Jakubovi a Míše opět ve vysoké kvalitě. Služby a ochota této dvojice je na profesionální úrovni a s tím jsme velice spokojení. Tuto CK můžeme každému jen doporučit Děkujeme Jaroslav a Luba Nygrýnovi.

MSC Bellissima 28.11.2019 - 7.12.2019

Markéta Fröhlichová, 19.12.2019

Super plavba, super dovolená, Míša a Jakub super.

Plavba lodí SAE a Omán s MSC Bellissima

Pavel Kolísek, 18.12.2019

Od 28.11. do 7.12.2019 jsme absolvovali zájezd s Vaší cestovní kanceláři, který jsme absolvovali s třináctiletým vnukem a s devítiletou vnučkou. Lze jen konstatovat absolutní spokojenost se všemi službami vaší cestovní kanceláře i se službami na lodi. Děkujeme za krásné zážitky. Kolísek

plavba SAE a Omán s MSC Bellissima

David Frank, 17.12.2019

Poslední listopadový čtvrtek jsme se vydali na naši pátou plavbu a jako pokaždé, opět společně s CK J&M Cruise. Naše společná cesta vedla do Dubaje, kam jsme pohodlně doletěli během pár hodin letu s leteckou společností Emirates. V Dubaji jsme strávili 2 noci v hotelu Hilton Garden Inn. Během této doby jsme mohli začít objevovat neskromný luxus této metropole spojený např. s prohlídkou nejvyšší budovy světa Burj Khalifa, návštěvou největšího obchodního domu na světě Dubai Mall, či večerní úžasnou návštěvou zpívajících fontán. Během sobotního dne jsme se přesunuli na jednu z nejnovějších lodí světa MSC Bellissima. Loď opravdu ještě voní novotou, protože byla do světových moří spuštěna teprve letos na jaře. Na lodi vše fungovalo podle našeho očekávání. Opět je potřeba vyzdvihnout nesmírně přátelskou atmosféru na lodi, o kterou se svým úsměvem a vstřícností stará samotný personál MSC. Naše sedmidenní plavba vedla přes Abu Dhabí , Sir Bani Is, dvě zastávky v Ománu – Muscat a Khasab zpět do Dubaje. Každé z navštívených míst nám nabídlo zajímavé zážitky a opět nás utvrdilo, že dovolená na lodi má prostě své neuvěřitelné kouzlo, kdy každý nový den vám nabízí nové možnosti poznat další a další místa na zeměkouli. Plavba se opět vydařila a to i s velkým přičiněním Jakuba a Míši, kterým bychom touto cestou chtěli ještě jednou moc poděkovat! A už se moc těšíme na naše další společné plavby. David a Jana Frankovi

< 1 2
1 / 9
4 5 >
Počet nalezených plaveb:0 Více parametrů Vymazat formulář
  • Aktuálně od MSC Cruises
  • Plavby na rok 2020
  • S českým delegátem z New Yorku do Kanady
  • Plavba Karibikem s českým delegátem
  • Plavba lodí s MSC Divna
  • Plavba lodí s MSC Meraviglia
Tento web používá soubory cookie, díky kterým může poskytovat, chránit a zlepšovat služby. Používáním tohoto webu s těmito podmínkami souhlasíte.